Animatie op Camping Lansbulten

Pasen

Pasen starten wij met de "Opening van het Seizoen". 1e Paasdag 31 maart paaseieren zoeken voor de kinderen t/m 13 jaar. Start : 11.00 uur bij de receptie.
Na afloop krijgt ieder kind een Chocolade Paashaas. Wel vooraf aanmelden, dit kant telefonisch, per email of bij de receptie.
Vanaf 20.00 uur is er een "Gezellige avond" met een drankje en muziek. Hier kunt u gezellig bijpraten in de gezellig verlichte tenten en rondom de grote vuurkorven. 

Broodjes bakken

Er worden praktisch elke week broodjes gebakken bij de vuurkorven, die gevuld worden met een knakworst, suiker, jam of chocola. De ouders zijn uiteraard ook van harte welkom om eens te proeven!

Ontdek de omgeving met de huifkar

Ook vertrekt er bijna elke week wel een huifkar om een tocht te maken door het buitengebied en meestal wordt er een bezoek gebracht aan een IJs-boerderij de Pietepol waar de kinderen heerlijk kunnen spelen in de speeltuin, waar ambachtelijk boerenijs wordt verkocht, waar je kalfjes kunt knuffelen en soms een kalfje geboren ziet worden. 

Spelen zo lang uw kinderen dat willen

Af en toe zal er een extra schminkmiddag georganiseerd worden of er kan gratis een suikerspin gehaald worden of een zakje popcorn bij de receptie.
Verder kan er volop gespeeld worden in de speeltuinen en in het zwembad.
Er zijn diverse skelters te huur voor groot en klein tot (14 jaar) voor een kleine vergoeding van € 1,00 per uur. De driewielers en kleine tractoren mogen gratis gebruikt worden.  
Op een naastgelegen terrein bij de camping is een crossbaan in het bos waar de kinderen hun energie kwijt kunnen door te fietscrossen.