Vissen rondom Camping Lansbulten

Rondom Camping Lansbulten vind u voldoende water voor de liefhebber die de vissport een warm hart toe draagt, bijvoorbeeld de Keizersbeek die achter de kampeervelden J, K, L en M loopt. Deze beek zit vol met vis en niet zomaar vis. 

Diverse plaatsen gelegen op de velden J, K, L  en M liggen dicht aan het water, zodat u een hengeltje uit kunt werpen en gelijktijdig een kopje koffie kunt drinken met uw partner.

Jong en oud is blij met de vangst van een beste karper of snoek, wanneer er weer een mooie vis gevangen is, wordt deze vol trots getoond. (soms op de website geplaatst)

Ook vissen, zoals voorn, goudkarpers, schubkarpers (70/80 cm.) en baars treft men in deze Keizersbeek aan.

Let op ! Visvergunning

Onze camping is gelegen aan een water uit het gebied van Hengelsport Federatie Midden Nederland. Deze Federatie geeft visvergunningen uit voor wateren in dit gebied.  In deze vergunning staat omschreven waar er gevist mag worden. Na het volledig invullen van de gegevens is de vergunning geldig en mag er dus gelijk gevist worden. Om te mogen vissen dient men vanaf de leeftijd van 14 jaar in het bezit te zijn van een geldige VisPas. Uitzondering hierop zijn kinderen jonger dan 14 jaar,  die vissen onder begeleiding van een volwassene, die in het bezit is van de VisPas en genoemde lijst, vissen met 1 hengel met aangewezen aas.

VisPas

Een vispas is te verkrijgen bij de Receptie. Een weekvergunning kost € 12,50. 
Voor informatie of bestelling van een vergunning kunt u terecht bij: telefoonnummer 026 32 12045 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer vragen? Kijk op www.sportvisserijnederland.nl onder het kopje VISPAS vind u alles over vispassen e.d.

Vissen buiten de camping

Indien u eens wat anders wilt, kunt u ook terecht bij Visdorado "de Kool" Heelweg hier kunt u forel-, karper-, en vliegvissen  www.de-kool.nl