Glamping  !

Kom avontuurlijk kamperen in een Lodgetent/Safaritent

Gaat u voor meer beleving en kampeergevoel ? Dan is kamperen in een mooie ruime Lodgetent/Safaritent met een goede kachel een prima optie. U kunt kiezen uit de Kameleon, Stokstaartje en de Koala.

’s Morgens gezellig ontbijten onder de luifel op het terras en genieten van de natuur. U kunt gebruik maken van de luxe van de accommodatie en toch het gevoel hebben nog te kamperen.
De compleet  ingerichte Lodge/safaritenten  zijn comfortabel, ruim en sfeervol ingericht van robuust steigerhout en zijn te vinden op veld O.

Genieten van een heerlijke rustige vakantie, er op uit trekken te voet of met de fiets om het prachtige buitengebied te ontdekken met het mooie coulisse landschap en helemaal tot rust te komen in de schitterende natuur tussen de vogels en de vlinders.

Onze safaritenten

 

Gezellig ingerichte Lodge/safaritenten waar u zich direct thuis voelt

Waar het ook goed toeven is voor uw kinderen, die vriendjes en vriendinnetje maken en samen heerlijk kunnen dollen in de speeltuinen en in het mooie zwembad. Wanneer u graag een hengel uitwerpt, kunt u terecht  aan de Keizersbeek, die direct langs de camping stroomt.

Geen zin om uitgebreid te koken ? Dan kunt u bij Café Restaurant  het Karpermeer  terecht. Gezellig op het terras aan het water en/of de cafetaria waar u ook heerlijke friet, snacks en ijs kunt bestellen.
Het gezellige winkelcentrum van Aalten, met div. eetgelegenheden is op loopafstand (1400m).

Vakantie vieren in de Achterhoek

Leer de Achterhoek kennen, waar de gemoedelijkheid en de gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

Lekker zwemmen in het overdekt/openlucht zwembad ’t Walfort  (2.5Km.) of bij Recreatiegebied Slingeplas in Bredevoort, waar uw kinderen zich uitstekend vermaken op het zandstrand de ruime ligweiden en op de diverse speeltoestellen. 

U kunt een bezoek brengen aan het Vestingstadje Bredevoort (3Km.) met diverse galeries en ateliers en talloze oude boekenwinkeltjes. Waar u op het gezellige oude marktplein onder het genot van een hapje en een drankje kunt bij komen van alle indrukken.

Een dagje Duitsland stad Bocholt (10Km.) is ook een mogelijkheid. Breng een bezoek aan o.a. de Aa-See (groot natuurreservaat),  Biotop wildpark Anholter Schweiz bij Schloss Anholt, of Inselbad Bahia  Subtropisch zwemparadijs.

Lees minder

Lees minder