Sanitair op Camping Lansbulten

Op Camping Lansbulten bevinden zich 3 goed verlichte toiletgebouwen. Op het veld bij het zwembad staat een verwarmd toiletgebouw, voorzien van douches, toiletten, afsluitbare washokjes, wastafels en verlaagde wastafels (voor de kinderen) met warm water. 

Er staat een Wasmachine en droger achter in de gang, tevens vindt u er een aankleedtafel met aankleedkussen voor de kleine kinderen. 

Bij de toeristische plaatsen staan 2 toiletgebouwen met een Heren en een Dames afdeling voorzien van douches, wastafels met warm water en toiletten. Bij het grote toiletgebouw zijn bij de heren en de dames afdeling een extra ruimte voor baby's met een bad en een aankleedkussen. Aan de buiten zijde kunt u afwassen/wassen en u uw chemisch toilet legen. 

Sep Key

Bij de douches en de afwasplaats wordt gebruik gemaakt van een SepKey. Deze SepKey ontvangt u (wanneer u dat wenst) bij aankomst op de camping. U kunt de SepKey opladen met muntgeld bij de receptie of bij het blauwe oplaad-apparaat dat buiten bij de receptie aan de muur hangt (alle muntstukken) en bij het grote toiletgebouw op veld L (alleen 2 Euro muntstukken).

Het voordeel van de SepKey is, dat u geen muntjes meer nodig heeft en u betaald alleen naar wat u verbruikt. Wanneer u de sleutel er uit haalt, stopt de teller onmiddellijk.

Wanneer uw vakantie voorbij is en u weer vertrekt, zal de SepKey worden afgelezen en krijgt u het restant weer terug (uitgezonderd Arrangementen en Kortingsakties).