Een chalet huren in de mooie rustige

Achterhoek op Camping Lansbulten

Luxe chalets gelegen op een rustig veld, waar het heerlijk slapen is en waar je de nieuwe dag kunt beginnen met een kopje koffie en een heerlijk ontbijt op je eigen terras, of een chalet dicht in de buurt van het zwembad en de speeltuin waar u kunt genieten van de drukte en de gezelligheid. Genieten van een lang weekend of een heerlijke lange vakantie in een chalet compleet ingericht voor 4 of 5 personen op Camping Lansbulten in Aalten.

Genieten van een heerlijke vakantie, er op uit trekken te voet of met de fiets om het prachtige buitengebied te ontdekken met het mooie coulisse landschap  en helemaal tot rust te komen in de schitterende natuur tussen de vogels en de vlinders.

Onze chalets

 

Gezellig ingerichte huurchalets waar u zich direct thuis voelt.

Waar het ook goed toeven is voor uw kinderen, die vriendjes en vriendinnetje maken en samen heerlijk kunnen dollen in de speeltuinen en in het zwembad. Wanneer u graag een hengel uitwerpt, kunt u terecht  aan de Keizersbeek, die direct langs de camping stroomt.

Geen zin om uitgebreid te koken ? Dan kunt u bij Café Restaurant  het Karpermeer  terecht (50 meter). Gezellig op het terras aan het water en/of de cafetaria waar u ook heerlijke friet, snacks en ijs kunt bestellen.
Het gezellige winkelcentrum van Aalten, met div. eetgelegenheden is op loopafstand (1400m.)

Vakantie vieren in de Achterhoek.

Leer de Achterhoek kennen,  waar de gemoedelijkheid  en de gastvrijheid hoog in het vaandel  staan.  

Lekker zwemmen in het overdekt/openlucht zwembad ’t Walfort  (2.5Km.) of bij Recreatiegebied Slingeplas in Bredevoort, waar uw kinderen zich uitstekend vermaken op het zandstrand de ruime ligweiden en op de diverse speeltoestellen. 

U kunt een bezoek brengen aan het Vestingstadje Bredevoort (3Km.) met diverse galeries en ateliers en talloze oude boekenwinkeltjes. Waar u op het gezellige oude marktplein onder het genot van een hapje en een drankje kunt bij komen van alle indrukken.

Een dagje Duitsland (10Km.) is ook een mogelijkheid. Breng een bezoek aan o.a. Stad Bocholt, de Aa-See (groot natuurreservaat),  Biotop wildpark Anholter Schweiz bij Schloss Anholt, of Inselbad Bahia  Subtropisch zwemparadijs.

Lees minder

Lees minder